Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Доматена Супа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Доматена Супа

Как се Прави Доматена Супа

Открий всички 23 подбрани съвети относно как се прави доматена супа в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Доматена супаДоматена супа
5
Запържва се нарязания лук и се подправя с бульона. Добавят се нарязаните домати и царевицата и салцата. Супата се затопля , не се вари....
Традиционна доматена супаТрадиционна доматена супа
2
Поднесете традиционната доматена супа с натрошено сирене и щипка прясно нарязан босилек. Да ви е сладко!...
Тиквено-доматена супаТиквено-доматена супа
Сервирайте доматената супа гореща, поръсена с прясно накълцан магданоз. Тиквено-доматената супа е готова....
Бърза доматена супаБърза доматена супа
Успоредно от маслото и брашното се прави светла запръжка, която се разрежда с бульон и се вари известно време, заедно с ориза....
Постна доматена супаПостна доматена супа
Поръсете доматената супа с магданоз и сервирайте....
Пикантна Доматена СупаПикантна Доматена Супа
1
Включете фурната да се нагрява....
Лятна доматена супаЛятна доматена супа
Загрейте зехтина в дълбок тиган. Прибавете лука и моркова и гответе на средна температура, като разбърквате от време на време за около 3-4 минути...
Гъста доматена супаГъста доматена супа
1
Накрая овкусете гъстата доматена супа с черен пи­пер и сол. Поднесете супата със ситно скълцан магданоз и капки сметаната....
Свежа доматена супаСвежа доматена супа
Поръсете с магданоз и сервирайте тази много лека и прятна доматена супичка....
Доматена супа МагребДоматена супа Магреб
Когато е готова свалете от котлона оставете малко да се охлади и добавете сока от лимона, останалия магданоз и кориандар....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: