Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Китайско Хлебче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна.
Малките прави банички са готови!...

Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни.
Опитайте!...

Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....

Оставя се да се задуши за малко и при непрекъснато бъркане се сипва разтвореното в малко вода нишесте....

Сложете мазнината да се загрява в дълбок тиган или тенджерка. Запържете в нея лука, а после и гъбите....

Очарованието на този хляб е, че средата му е някак сочна, влажна и много мека, което се дължи на авокадото....

През това време се пресява брашното, добавя се солта, зехтинът и малко вода, сипва се и маята и се меси до получаване на тесто....

Не използвайте всичкото масло, а заделете от него за намазване на питката-хляб накрая....

Замесете меко тесто от топлата вода, зехтина, солта, разтворената мая със захарта и брашното. Завийте тестото със стреч фолио и оставете да удвои...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
54
42
30
21
10
Дай твоята оценка: