Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Кьополу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Кьополу

Как се Прави Кьополу

Открий всички 12 подбрани съвети относно как се прави кьополу в Gotvach.bg.
Кьополу с патладжани и капияКьополу с патладжани и капияКъм полученото Кьопоолу се прибавят при непрекъснато разбиване олиото и оцетът....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Кьопоолу в бурканиКьопоолу в буркани
Разбърква се всичко много добре, прехвърля се в тенджера и сместа се загрява до кипване, маха се от котлона и гореща се налива в затоплени стерилизирани...
Кьопоолу с горчицаКьопоолу с горчица
1
Оставете да се охлади за няколко часа. Така приготвеното кьопоолу не се консервира....
Кьопоолу с майонезаКьопоолу с майонеза
9
Патладжаните изпичам във фурната. Обелвам и отцеждам. Пасирам. Овкусявам със сол, олио, оцет, пресования чесън и майонеза. Разбърквам, добавям...
Кьопоолу с печени морковиКьопоолу с печени моркови
В това кьопоолу се използва морков вместо чушка и по този начин се разнообразява така познатата ни традиционна разядка....
Кьопоолу с хрупкав хлябКьопоолу с хрупкав хляб
Подсилете тигана от ядките и сложете сиренето в него да се запечата. След като зеленчуците са готови ги обелeте и нарежете....
Бързо кьопоолу в блендерБързо кьопоолу в блендер
1
Бързо и лесно кьопоолу....
Италианско кьопоолу с рибаИталианско кьопоолу с риба
Така приготвената смес може да се държи замразена във фризер до 3 месеца. Това я прави много подходящо мезе за неочаквани гости....
Домашно кьопоолу с майонезаДомашно кьопоолу с майонеза
1
Домашното кьопоолу с майонеза е много вкусно....
Кълцано кьопоолу с орехиКълцано кьопоолу с орехи
За кълцаното кьопоолу с орехи патладжанът и чушките се изпичат и обелват....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка: