Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


4

Истинският козунак на празника е мек, ароматен и се отделя на конци.
На всеки е известно, че козунак се прави с яйца и прясно мляко....

5

За да омесим козунак на конци, не бива да се добавя безразборно брашно. Добре е рецептата да се спазва точно....

Ето защо сега ще се научим как да сплитаме козунак, за да си го направим у дома....

За да получите перфектния домашен козунак, е важно да се придържате към златното правило – на всеки един килограм брашно добавяте 250 г захар....

5

Самата дума „панетоне” е с не особено ясен произход – водят се различни спорове, разказват се много легенди, но каквото и да казват този козунак е...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: