Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Козунак

Как се Прави Козунак

Разгледай всички 48 подбрани съвети за как се прави козунак в Gotvach.bg.
Панетоне - италиански козунак за КоледаПанетоне - италиански козунак за КоледаСамата дума „панетоне” е с не особено ясен произход – водят се различни спорове, разказват се много легенди, но каквото и да казват този козунак е...
Рецепти за бърз и пухкав козунакРецепти за бърз и пухкав козунак
1
Разделя се на 8 равни части, които се правят на топки. Оставят се 15 минути да почиват, след което се изтеглят на дълги фитили....
Идеи за сладкиши със сух козунакИдеи за сладкиши със сух козунак
За Великден хората по правило купуват много козунаци и когато празникът отмине, се оказва, че голяма част от тях са изостанали....
Съвети за направата на вкусен козунакСъвети за направата на вкусен козунак
В деня на направата на козунак абсолютно забравете за проветряване на помещението, в което ще го правите. И се пригответе за жега....
Кулинарни техники при месенето на козунакКулинарни техники при месенето на козунак
Важна техника при плетенето на козунак е, че се плете много рехаво, а не стегнато, козунакът трябва да има място, за да втаса хубаво и като се изпече...
Как правилно да замесим и сплетем козунакКак правилно да замесим и сплетем козунак
В брашното се прави кладенче и те се изсипват в него заедно със захарта, млякото, половин меко масло и втасала мая....
Как и колко време се пече козунак?Как и колко време се пече козунак?
плете козунак и как се съхранява готовия козунак....
Нова мода – постни козунациНова мода – постни козунаци
2
В магазините вече масово се предлагат постни козунаци на ниски цени....
Какви ядки са подходящи за поръсване на козунаци?Какви ядки са подходящи за поръсване на козунаци?
Техният вкус се съчетава перфектно със сладкия вкус на козунака и се изгражда баланс от вкусове....
Как да съхраняваме козунак и козуначено руло?Как да съхраняваме козунак и козуначено руло?
Ако го направите с не напълно изстинали козунаци, рискувате фолиото да се навлажни в процеса на изстиване, а самият козунак да се намокри, сбие, овлажни...
Козунакът - сладкото удоволствие на ВеликденКозунакът - сладкото удоволствие на Великден
Има няколко прости знаци, че козунакът, който сте купили, е истински. Истинският козунак се прави от брашно, мая, яйца, захар и прясно мляко....
Съвети за приготвянето на козунациСъвети за приготвянето на козунаци
Изваждането на готовия козунак от формата не се прави веднага, а се оставя до изстиване малко. 7....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: