Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Маринована Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата.
Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите...

Измиваме ориза, заливаме с вода и сваряваме. Отцеждаме от водата. Слагаме в тавичка или голяма чиния и подправяме с малко зехтин и сол.
Разбъркваме...

В чиния поставяме маринованата цаца.
Почистваме и нарязваме лука на ситно.
Поръсваме рибата с лука, като прибавяме и маслините....

Хубаво измийте и почистете цацата. Сипете я в тава и леко я посолете, поръсете с черен пипер и прясно изцеден лимонов сок....

4

Оваляйте цацата в брашното и я изпържете в загретия зехтин. Сервирайте със салцата....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: