Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Солена Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Солена Цаца

Как се Прави Солена Цаца

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно как се прави солена цаца в Gotvach.bg.
Пържена хамсия и цаца по бургаскиПържена хамсия и цаца по бургаскиПържи в дълбок тиган с олио на 4.5 от 6-та степен до лек загар на пържената хамсия и цаца по бургаски....
Панирана ЦацаПанирана Цаца
Панираната риба се сервира топла, с резени лимон. Панираната Цаца е много вкусна....
Цаца плакияЦаца плакия
Печем докато водичката се изпари и плакията хване коричка....
Пържена цацаПържена цаца
5
Почистената и добре подсушена цаца се овалва в смесените количества брашно и нишесте, сол, чесън на прах....
Чироз от цацаЧироз от цаца
За този чироз от цаца ибата се изчиства от главите и се измива добре. Осолява се хубаво и се оставя 24 часа да престои в хладилник....
Маринована цаца-ПерлаМаринована цаца-Перла
Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата. Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите...
Чистена панирана цацаЧистена панирана цаца
Изваждаме панираната цаца и поставяме върху кухненска хартия. Сервираме с гарнитура по избор нашата чистена панирана цаца....
Перфектната пържена цацаПерфектната пържена цаца
Аз винаги правя цаца по тая рецепта и става много хрупкаво отвън и мека отвътре....
Пържена балтийска цацаПържена балтийска цаца
Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я. В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта. Разбъркваме...
Цаца във фолиоЦаца във фолио
Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио. Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре. След това...
Панировка за цацаПанировка за цаца
4
Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби. Приготвяме панировката от разбитите...
Цаца на фурнаЦаца на фурна
5
Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: