Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Солена Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържена хамсия и цаца по бургаскиПържи в дълбок тиган с олио на 4.5 от 6-та степен до лек загар на пържената хамсия и цаца по бургаски....
Пържена цацаПочистената и добре подсушена цаца се овалва в смесените количества брашно и нишесте, сол, чесън на прах....
5
Чистена панирана цаца
Изваждаме панираната цаца и поставяме върху кухненска хартия.
Сервираме с гарнитура по избор нашата чистена панирана цаца....
Цаца на фурнаПочистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке.
Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
5
Панировка за цацаЦацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби.
Приготвяме панировката от разбитите...
4
Маринована цаца-Перла
Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата.
Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите...
Цаца във фолио
Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио.
Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре.
След това...
Пържена балтийска цаца
Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я.
В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта. Разбъркваме...
Чироз от цаца
За този чироз от цаца ибата се изчиства от главите и се измива добре.
Осолява се хубаво и се оставя 24 часа да престои в хладилник....
Перфектната пържена цаца
Аз винаги правя цаца по тая рецепта и става много хрупкаво отвън и мека отвътре....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: