Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Солена Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Солена Туршия

Как се Прави Солена Туршия

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за как се прави солена туршия в Gotvach.bg.
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Солена туршия от зелени домати и сиврияСолена туршия от зелени домати и сиврия
3
Претакайте туршията през 1-2 дни в продължение на 10 дни. След това съхранявайте на хладно....
Как се прави туршия от цвекло?Как се прави туршия от цвекло?
В следващите редове вижте как да си направите туршия с цвекло: Класическата рецепта за туршия с цвекло включва само 3 компонента: червено цвекло...
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Поставете по един ред лук на дъното на приготвените буркани....
Туршия с броколиТуршия с броколи
Оставете туршията на хладно място....
Туршия с гулияТуршия с гулия
Сваля се и оставяме за кратко да се охлади. Отгоре се поставят още клонки целина и заливаме туршията с марината....
Селска туршия с камбиСелска туршия с камби
Селската туршия с камби е готова....
Пържена туршия с яйцаПържена туршия с яйца
Поръсва се с подправки по ваш вкус - червен лют пипер, черен пипер, кимион, но без сол, защото туршията е солена....
Туршия с мариновани дюлиТуршия с мариновани дюли
След като бурканът с туршията бъде отворен, той може да се съхранява в хладилник до 3 месеца....
Шарена туршия в бурканиШарена туршия в буркани
В бурканите се редят зеленчуците, като се редуват, за да бъде цветна туршията. Добавят се цветчетата копър и стръковете целина....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: