Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Солена Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Солена Туршия

Как се Прави Солена Туршия

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за как се прави солена туршия в Gotvach.bg.
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Солена туршия от зелени домати и сиврияСолена туршия от зелени домати и сиврия
3
Претакайте туршията през 1-2 дни в продължение на 10 дни. След това съхранявайте на хладно....
Как се прави туршия от цвекло?Как се прави туршия от цвекло?
За да си приготвите туршията, то трябва първо да почистите цвеклото и да го оставите да се вари в продължение на 4 часа....
Туршия с гулияТуршия с гулия
Сваля се и оставяме за кратко да се охлади. Отгоре се поставят още клонки целина и заливаме туршията с марината....
Туршия с броколиТуршия с броколи
Оставете туршията на хладно място....
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Поставете по един ред лук на дъното на приготвените буркани....
Пържена туршия с яйцаПържена туршия с яйца
Поръсва се с подправки по ваш вкус - червен лют пипер, черен пипер, кимион, но без сол, защото туршията е солена....
Туршия с мариновани дюлиТуршия с мариновани дюли
След като бурканът с туршията бъде отворен, той може да се съхранява в хладилник до 3 месеца....
Шарена туршия в бурканиШарена туршия в буркани
В бурканите се редят зеленчуците, като се редуват, за да бъде цветна туршията. Добавят се цветчетата копър и стръковете целина....
Бърза туршия с карфиолБърза туршия с карфиол
1
На следващия ден домашната туршия се обръща с капачката нагоре....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: