Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


На дъното им се сипва малко зехтин, слагат се зрънца черен пипер и се пълнят с гъбената туршия....

Като се стопят захарта и солта, маринатата се отстранява от котлона и се чака да изстине....

Бурканите се разклащат и обръщат всеки ден. След 10 дни туршията е готова за консумация.
Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...

Разбъркваме с нарязаното зеле и омесваме, да се смесят зелето и пиперът и после пълним кофата със зелето....

На 10 л вода се слагат 400 г морска сол, като смятате и тази, с която сте осолили пипера.
15 дни претакате лесната туршия с маркуч на принципа...

1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: