Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мешана туршия с карфиолБурканите се разклащат и обръщат всеки ден. След 10 дни туршията е готова за консумация.
Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...
Гъбена туршия с вино
Готовата гъбена туршия може да се съхранява на тъмно и хладно място за дълго време.
Страхотна и много вкусна гъбена туршия с вино....
Вкусна туршия в бидон
Саламурата се охлажда хубаво преди да я залеете в бидона. Претака се 2-3 пъти по нататък, след което се съхранява на сухо и хладно място....
Вкусна туршия с ябълка
Чушките и патладжаните се пекат и се белят, след което се нарязват на малки парченца....
Слънчева туршия с аспирин
Така приготвената туршия се оставя на слънце десетина дни, като през това време бурканът се обръща нагоре и надолу....
Слънчева туршия с краставици
По-големите краставици се нарязват на колелца с дебелина 5-6 мм, поставят се в широк съд и се посоляват....
Царска туршия с хрян
Залейте туршията със саламурата, така че отгоре да има 2-3 пръста сок. Долейте във всеки буркан олио за по-голяма трайност....
Смесена туршия с карфиол
Оставете я да изстине и с нея залейте туршията. Завържете с целофан бурканите и ги съхранявайте на студено място....
Смесена туршия с горчицаНарежете зелето на ивички, а карфиола накъсайте на розички. Нарежете морковите на кръгчета.
Обелете чесъна и лука. Обелете целината и я нарежете...
3
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: