Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Морузница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сладкишът трябва да престои поне 30 минути преди да се сервира, за да се махне миризмата от амонячната сода....

Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна.
Малките прави банички са готови!...

Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....

Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни.
Опитайте!...

1

Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....

Нашите вкусни прави банички с шунка и кашкавал са готови да бъдат изядени....

Месото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва. Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
50
44
32
21
10
Дай твоята оценка: