Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пухкава и Мека Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Пухкава и Мека Питка

Как се Прави Пухкава и Мека Питка

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за как се прави пухкава и мека питка в Gotvach.bg.
Пухкава и мека Бриош ПиткаПухкава и мека Бриош ПиткаМного нежна, ефирна и мека с пленително ухание на масло питка. Добър апетит!...
Пухкава питка с кашкавалПухкава питка с кашкавал
Извадете питката от фурната, намажете я с масло и поръсете с шарена сол. Пухкавата питка с кашкавал е готова....
Пухкава питка с възелчетаПухкава питка с възелчета
Ако е необходимо, покрийте питката с домакинска хартия и доизпечете до златисто. Пухкавата питка с възелчета е готова....
Пухкава питка с маргаринПухкава питка с маргарин
Преди да сложим питката да се пече, я намазваме с един разбит жълтък. Печем за около 60 мин. Пухкавата питка с маргарин е готова....
Пухкава питка с цветяПухкава питка с цветя
Готовата Пухкава питка с цветя поръсете със студена вода и завийте с кърпа за около 20 минути....
Пухкава питка с лимонадаПухкава питка с лимонада
Така оформената питка се оставя да втаса отново.Маже се с разбит жълтък и се пече на 180 градуса за 45 минути....
Пухкава питка с кимПухкава питка с ким
Правим кладенче в пресятото брашно и чупим яйцата в средата, като отделяме 1 жълтък за намазване....
Пухкава питка за ЗадушницаПухкава питка за Задушница
Пече се около 30-40 минути на 160-170 градуса. Пухкавата питка за Задушница има нужда от време, но се получава невероятна....
Пухкава питка за яхнияПухкава питка за яхния
Пече домашната питка се около 40 минути в загрята на 200 °C фурна. Яхнията е готова, пухкавата питка за яхния също - натопете и нападайте....
Пухкава питка за здравеПухкава питка за здраве
9
Поливаме с останалото масло, намазваме оформената питка с разбитите жълтък, и поръсваме със сусам....
Пухкава питка с кисело млякоПухкава питка с кисело мляко
19
Готовата питка напръскайте с вода и завийте, за да омекне....
Пухкава голяма питка с лимонадаПухкава голяма питка с лимонада
Замесете меко нелепнещо тесто. Покрийте с кърпа и оставете да втаса. Премесете втасалото тесто отново и оформете питата....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: