Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Меко Сирене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато се прави синьо сирене, бактериите често се въвеждат, след като изварата се накисва в контейнери, за да се изцеди и се образува в цялото сирене...

Характеристики на сиренето Шаури
Шаури е меко френско сирене от едноименния регион. Прави се от козе мляко и зрее от 2 седмици до месец....

4

3

Всяка година в щата се произвеждат около 1.3 милиона килограма сирене....

И макар, че Грюер се прави усилено в областта Юра във Франция, оригиналното сирене задължително има върху опаковката щампа „Швейцария”....

1

В продължение на много време те опитвали всякакви методи, докато достигнат до мекото сирене, което познаваме днес....

Зелено сирене е тип плесенно сирене, получено по специална технология. Такива сирена се правят в Швейцария и Англия....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: