Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Традиционната Точена Баница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

Не бива да оставяте точената баница в тавата, в която е печена.
Точената баница с халва е готова....

Разбиват се яйцата с водата, солта и оцета, пресява се брашното и се прави кладенче в средата....

3

После точената баница се напръсква с малко вода и се покрива за около 10 минути....

1

Слагаме баницата да се пече в предварително загрята умерена фурна до зачервяване....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: