Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвим с Пилешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Можете да консумирате Бурян пилаф с пилешко филе (Tavuklu-havuçlu Büryan Pilavı) със зеленчукова салата или с изстудена порция таратор....

Загрейте зехтина, добавете лука и го запържете.
Прибавете чесъна и подправките и гответе 1 минута, след което прибавете доматите бульона и захарта...

След това отцедете и нанижете шишчетата като редувате, гъбка, лук, пилешко, тиквичка и чушка.
Изпечете пилешките шишчета на скара или грил....

14

2

2

Изчистваме кожата на пилето и нарязваме месото на кубчета. Корена от джинджифил го обелваме и нарязваме на едри кубчета....

Смесете брашното с галетата и овалвайте всяко парче, а след това го сложете да се пържи до златисто....

Начукваме филето, като краищата изтаняваме добре. Ръсим с лимонов сок, сол, черен пипер. Престоява малко.
По дължина на филето нареждаме краставичките...

Нарязваме пилешкото месо на хапки. Останалите зеленчуци нарязваме на лентички и ги отделяме....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: