Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвя от Пилешки Бутчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


6

Поставете пилешките бутчета с кожата надолу и ги обезкостете, като внимавате да не разкъсате кожата....

Тенджерата се затваря с капака и бутчетата се пекат на умерена фурна до готовност....

Разбъркайте добре и залейте бутчетата. Поръсете с останалия кашкавал и запечете още 10 минути....

2

3

Във вряща вода сложете малко пикантина, пилешки бульон, сол и черен пипер и сложете пастата орзо да ври до пълната ѝ готовност....

В тавичка за печене се смесват грахът с нарязания на колелца праз лук, олиото, подправките и доматите. Разбърква се добре.
Месото се овкусява с...

1

Разтривате почистените, измити и подсушени бутчета със сол и черен пипер на вкус....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: