Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвя с Елда
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изпържете добре лука, към него добавете морковите и за 5 минути оставете да се задушат....

Елдата се сварява, отцежда се и се оставя да се охлади. Броколите и гъбите се задушават в зехтина с малко сол.
Залива се с лимонов сок....

Сварената елда се слага в тавичка, заглажда се и се оставя в хладилника да поизстине.
След 1 час се изважда и се разрязва на крокети....

2

Разбърква се и е добре да се добави още сол и заради елдата.
Връща се отново във фурната за около 10 минути, или докато се поеме цялата вода....

Брашното от елда и бялото брашно се смесват с щипката сол, останалите 2 с.л. мед, яйцето и около 250 мл. хладка вода....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: