Gotvach.bg»Избрани Колекции»Камби за Зимата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Камби за Зимата

Камби за Зимата

Открий всички 12 подбрани съвети относно камби за зимата в Gotvach.bg.
Печени камби в бурканиПечени камби в бурканиПечените камби в буркани са готови. В сезона на туршиите, опитай и рецептите ни за пълнени камби със зеле и моркови или тази парена туршия....
Мариновани камби в бурканиМариновани камби в буркани
6
През това време наредете камбите в сухи буркани и долейте от охладената марината....
Салата за зимата в бурканиСалата за зимата в буркани
Сипва се буркани, които се стерилизират за 10 минути. Салатата за зимата в буркани е готова....
Рязани камби и моркови в бурканиРязани камби и моркови в буркани
Рязани камби и моркови в буркани са страхотна туршия за мезе без варене....
Зеленчукова разядка за зимата в бурканиЗеленчукова разядка за зимата в буркани
1
Съхранявайте на хладно място зеленчукова разядка за зимата в буркани. Вижте също как се прави доматен сок за зимата или ябълков сок за зимата....
Доматен сок за зимата в бурканиДоматен сок за зимата в буркани
След това изваждаме и обръщаме доматения сок за зимата в буркани с капачките надолу до охлаждане....
Пържени патладжани и печени камби в бурканиПържени патладжани и печени камби в буркани
В буркан редим ред патладжан, ред резенчета камби, нарязания магданоз и т.н. до завършване на бурканите....
Салата от зеле за зимата в бурканиСалата от зеле за зимата в буркани
2
Консумирайте салата от зеле за зимата след няколко седмици....
Пълнени камби с моркови и целина в бурканиПълнени камби с моркови и целина в буркани
1
Тавата се поставя в топла фурна до нагорещяване на камбите и съвсем леко омекване. Камбите се нареждат в буркан, плътно....
Камби, моркови и карфиол в 3-литрови бурканиКамби, моркови и карфиол в 3-литрови буркани
1
В сезона на туршиите опитай непременно и нашата царска туршия, тези мариновани камби или разбери защо се слага аспирин в туршията....
Пълнени камбиПълнени камби
Пълнените камби са много вкусни....
Рязани камбиРязани камби
С горещата саламура заливаме камбите докато се напълнят бурканите. Запечатаните буркани стерилизираме за 5-6 минути след завиране....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: