Gotvach.bg»Избрани Колекции»Картофена Постна Супа на бай Данчо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Картофена Постна Супа на бай Данчо

Картофена Постна Супа на бай Данчо

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно картофена постна супа на бай данчо в Gotvach.bg.
Картофената Супа на Бай ДанчоКартофената Супа на Бай ДанчоКартофената Супа на Бай Данчо е много вкусна....
Агнешката супа на бай ДанчоАгнешката супа на бай Данчо
2
Махнете от котлона и сервирайте агнешката супа на бай Данчо с люта чушка, чесън о оцет....
Бистра пилешка супа на Бай ДанчоБистра пилешка супа на Бай Данчо
3
Готовата бистра пилешка супа се сервира с резени лимон. Из книгата: "Аз, готвачът на Живков" на Бай Данчо...
Тиквичките на Бай ДанчоТиквичките на Бай Данчо
1
Тиквичките на Бай Данчо са чудни!...
Кюфтета на бай ДанчоКюфтета на бай Данчо
Кюфтетата на бай Данчо са готови....
Десерт на Бай ДанчоДесерт на Бай Данчо
Плодовете от компотите се отцеждат и нарязват на кубчета. Останалите плодове се обелват при нужда и се нарязват на кубчета със същата големина. Черешите...
Мусаката на бай ДанчоМусаката на бай Данчо
Сочна и много вкусна редена мусака на бай Данчо – готвачът на Тодор Живков....
Туршия на Бай ДанчоТуршия на Бай Данчо
2
Всички зеленчуци се почистват и измиват. Камбите се почистват от семената и нарязват на едри резени, морковите се режат на кръгчета, карфиолът се...
Домашната мента на бай ДанчоДомашната мента на бай Данчо
3
Домашната мента на бай Данчо е готова....
Шкембе чорбата на бай ДанчоШкембе чорбата на бай Данчо
1
Шкембе чорбата на бай Данчо е много вкусна....
Баница лучник на Бай ДанчоБаница лучник на Бай Данчо
1
Маята се разтваря в 50 мл хладка вода. Към нея се прибавят брашното, яйцата, киселото мляко и 100 мл вода. Измесеното тесто се оставя да втаса 50-...
Шопските сарми на Бай ДанчоШопските сарми на Бай Данчо
2
Месото се нарязва на едри кубчета. Оризът се задушава в подсолена вода с 2 с.л. олио. Изчистеният и измит праз се нарязва на едри парчета и се задушава...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: