Gotvach.bg»Избрани Колекции»Карфиол Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Карфиол Туршия

Карфиол Туршия

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно карфиол туршия в Gotvach.bg.
Туршия от карфиолТуршия от карфиолВ бурканите изсипете оцета, след това ги напълнете с розички карфиол. Допълнете с кервиз, а по желание и морков....
Смесена туршия с карфиолСмесена туршия с карфиол
Оставете я да изстине и с нея залейте туршията. Завържете с целофан бурканите и ги съхранявайте на студено място....
Бърза туршия с карфиолБърза туршия с карфиол
1
Ако няма да я хапвате веднага, бързата туршия с карфиол се прибира на хладно и тъмно място....
Мешана туршия с карфиолМешана туршия с карфиол
След 10 дни туршията е готова за консумация. Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...
Бабина туршия с карфиолБабина туршия с карфиол
Туршията с карфиол става приятно сладко-кисела на вкус. Да ви е сладко и наздраве с бабината туршия с карфиол!...
Туршия с карфиол и морковиТуршия с карфиол и моркови
7
Бърза туршия и лесна за приготвяне. Туршията с карфиол и моркови е готова. Прочети също защо омеква туршията и как се съхранява туршия....
Туршия с карфиол и медТуршия с карфиол и мед
Всички зеленчуци се нарязват (карфиолът се накъсва на розички)....
Туршия с карфиол и броколиТуршия с карфиол и броколи
Туршията се преточва 1 седмица всеки ден, а около 2 седмици през 1-2 дни....
Туршия с карфиол и зелеТуршия с карфиол и зеле
Стерилизирайте туршията за 10 минути. Туршията с карфиол и зеле е готова....
Туршия с карфиол и камбиТуршия с карфиол и камби
След 3 дни прецедете сока от царската туршия и отново го върнете в бурканите. Туршията с карфиол и камби е готова....
Туршия с карфиол, корнишони и морковиТуршия с карфиол, корнишони и моркови
Насладете се на домашно приготвена туршия с карфиол, корнишони и моркови!...
Туршия с камби, моркови и карфиолТуршия с камби, моркови и карфиол
13
Опитай и другите ни туршии с карфиол или разбери защо понякога туршията омеква и колко сол се слага на туршия....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: