Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кашкавалчета в Бекон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


4

Единствената тънкост на тези панирани кашкавалчета е да улучите гъстотата, тъй като, ако е рядка, ще се разтече и няма да остане върху кашкавала,...

1

Кашкавалът се изрязва на форма на сърце и се оставя във фризера за половин час.
Снаксът се смила в блендер на ситно.
Яйцето се разбива и в него...

Нарежете кашкавала на кубчета. Нарежете корите на ленти и завийте кубчетата, както е показано на снимката.
Разбийте яйцата и загрейте олиото....

Разбийте много добре жълтъците с брашното, сипете бирата.
Прибавете разбитите на сняг белтъци, овкусете със сол и черен пипер.
Нарежете кашкавала...

Вадим кашкавала от фризера, нарязваме го на кубчета с размер 1.5 см на 1.5 см, потапяме ги в брашно, после в панировката и пържим панираните кашкавалчета...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: