Gotvach.bg»Избрани Колекции»Козунак с мас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пече се лимецов козунак с мас в предварително загрята фурна първоначално на 10 минути на 200 °C на долен реотан, след което се допичат 15 мин на 160...

Пресявате брашното и замесвате тесто, което е много лепкаво, започвате да добавяте по малко от разтопената мас, месите, разпъвате и вмъквате от маста...

Пече се на 160°C до готовност козунакът по стара рецепта със свинска мас....

4

2

Всяко топче се точи на малък кръг, маже се с разтопена мас, поръсва се със сирене, навива се на охлюв и отново се разточва....

Към размекнатата мас добавяме галетата и брашното, разбъркваме и заливаме милинките....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
54
43
30
23
10
Дай твоята оценка: