Gotvach.bg»Избрани Колекции»Козунак с мас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козунак с масОт готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....
Лимецов козунак с мас
Пече се лимецов козунак с мас в предварително загрята фурна първоначално на 10 минути на 200 °C на долен реотан, след което се допичат 15 мин на 160...
Траен Козунак с Мас
Първо активирате маята в 100 мл от прясното мляко, предварително затоплено, 1 с.л. захар и 1 с.л. брашно. Разбивате много добре яйцата със захарта...
Козунак по стара рецепта със свинска мас
Днес реших да пробвам рецептата на Валя Ангелова за козунак по стара рецепта, чудесна е!...
Прасковки с мас
В дълбока купа, подходяща за месене на тесто, чукнете яйцето и заедно със захарта разбийте на пяна.
Прибавете прясното и киселото мляко, бакпулвера...
Баница с масТова е една класическа баница, но вместо често използваните масло или олио, за мазнинка аз сложих хубава и пречистена свинска мас.
Вкусът е чудесен...
4
Захаринки без мас
Сипете всички посочени продукти в купата на блендер.
Пуснете на средни обороти и разбийте. Ще познаете, че тестото е готово, когато видите, че...
Захаринки с масОт продуктите омесваме меко тесто, след това оформяме средно големи топки, като всяка една топка отгоре топваме във захар.
Нареждаме курабийките...
7
Меденки с Мас
Свинската мас трябва да е на стайна температура. Медът в течно състояние.
В тава слагате брашното и правите кладенче в средата. Разбивате с вилица...
Катмери с мас
Разтворете маята в 400 мл хладка вода, в която сте поставили 1 к.л. захар и малко брашно. Пресейте брашното със солта и направете в средата му кладенче...
Гъсенички с масВ купа разбиваме добре маста и захарта. След това добавяме едно по едно яйцата, като непрекъснато бъркаме. Добавяме и киселото мляко с добавената...
2
Милинки с мас
В купа пресяваме брашното и правим кладенче, изсипваме разбитите яйца, киселото мляко, солта, маята и захарта. Замесваме меко тесто, което оставяме...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
54
43
30
23
10
Дай твоята оценка: