Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Чорбаджийски Чушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервиране на Чорбаджийски Чушки

Консервиране на Чорбаджийски Чушки

Открий всички 12 подбрани съвети относно консервиране на чорбаджийски чушки в Gotvach.bg.
Чорбаджийски чушки с чесън в бурканиЧорбаджийски чушки с чесън в бурканиЗатваряме с капачка и обръщаме буркана с чушките. Прибираме печените чорбаджийски чушки с чесън в буркани за зимата....
Чорбаджийски чушки в буркани без стерилизиранеЧорбаджийски чушки в буркани без стерилизиране
1
Чорбаджийските чушки в буркани без стерилизиране са готови....
Парени чорбаджийски чушкиПарени чорбаджийски чушки
Парените чорбаджийски чушки не се развалят. Гарантирано! Може да се направи и с люти чушки, чушки рибки или каквито имате....
Газирани чорбаджийски чушкиГазирани чорбаджийски чушки
Газираните чорбаджийски чушки са готови....
Пържени чорбаджийски чушкиПържени чорбаджийски чушки
7
Пържените чорбаджийски чушки са много вкусни, може да се консумират веднага!...
Мариновани чорбаджийски чушкиМариновани чорбаджийски чушки
Маринованите чорбаджийски чушки са готови....
Бързи чорбаджийски чушкиБързи чорбаджийски чушки
1
Могат, докато са още топли, да се консервират за зимата. Бързите чорбаджийски чушки са готови....
Стерилизирани чорбаджийски чушкиСтерилизирани чорбаджийски чушки
Варете чушките в буркана около 5 минути, за да се вакумират. Стерилизираните чорбаджийски чушки са готови....
Леко пикантни чорбаджийски чушкиЛеко пикантни чорбаджийски чушки
Леко пикантните чорбаджийски чушки са готови....
Туршия от чорбаджийски чушкиТуршия от чорбаджийски чушки
Туршията от чорбаджийски чушки е готова....
Апетитка с чорбаджийски чушкиАпетитка с чорбаджийски чушки
2
Напълнете сместа в буркани, запечатайте и стерилизирайте 15 минути. Апетитката с чорбаджийски чушки е готова....
Пукани люти чорбаджийски чушкиПукани люти чорбаджийски чушки
Чорбаджийските чушки се опукват и още горещи се редят в буркана, като се притискат добре....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: