Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр от Къпини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от Къпини

Конфитюр от Къпини

Прегледай всички 12 подбрани съвети за конфитюр от къпини в Gotvach.bg.
Конфитюр от крушиКонфитюр от крушиТози конфитюр от круши може да сервирате с дебели катми или бухтите на баба....
Конфитюр от кестениКонфитюр от кестени
1
Поставете кестените в голяма тенджера. Залейте ги със студена вода, добавете солта и семената от резене и варете около 1 час (или до пълното омекване...
Конфитюр от гроздеКонфитюр от грозде
Избира се подходящ сорт грозде /по възможност без семки/. Гроздето се измива, зърната се оронват от чепките, / а семките се изваждат с игла/....
Конфитюр от хинапКонфитюр от хинап
8
Налейте конфитюра в сухи буркани, затворете и обърнете докато са още горещи. Конфитюрът от хинап е готов....
Конфитюр от кайсииКонфитюр от кайсии
2
Налейте конфитюра в сухи и затоплени бурканчета. Обърнете с капачката надолу и оставете да изстинат. Конфитюрът от кайсии е готов....
Конфитюр от тикваКонфитюр от тиква
2
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко. Изстудява се набързо....
Конфитюр от дюлиКонфитюр от дюли
5
Конфитюрът се разпределя в сухи бурканчета, затварят се с капачки и се обръщат надолу. Оставят се така 24 часа на хладно място....
Конфитюр от боровинкиКонфитюр от боровинки
Конфитюрът се разсипва в бурканчета. Конфитюрът от боровинки се стерилизира 5 мин....
Конфитюр от касисКонфитюр от касис
Сипете всичко в тенджера, разбъркайте и оставете на умерен котлон да заври. Варете 5-10 минути. Прехвърлете в купа и оставете за 1 нощ в хладилник...
Конфитюр от аронияКонфитюр от арония
2
Варете конфитюра на слаб огън, докато хубаво се сгъсти. Накрая го разбъркайте с 1 с.л. лимонена киселина и го свалете от котлона....
Конфитюр от малиниКонфитюр от малини
Сложете конфитюрът да се вари на слаб котлон. Докато се вари, обирайте пяната, която се отделя по повърхността....
Конфитюр от сливиКонфитюр от сливи
Готовия конфитюр се сипва в сухи, предварително загряти буркани....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
45
30
22
10
Дай твоята оценка: