Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр от Сливи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от Сливи

Конфитюр от Сливи

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно конфитюр от сливи в Gotvach.bg.
Конфитюр от сливи и ябълкиКонфитюр от сливи и ябълкиИзмийте сливите, махнете им костилките, а ябълките обелете и нарежете на парчета....
Конфитюр от сини сливи и тикваКонфитюр от сини сливи и тиква
1
Измиваме сините сливи, сваряваме ги, разделени на половинки. Тиквата обелваме и нарязваме на кубчета....
Конфитюр от сини сливи в хлебопекарнаКонфитюр от сини сливи в хлебопекарна
2
Конфитюрът от сини сливи в хлебопекарна е готов....
Печен конфитюр от сини сливи и индришеПечен конфитюр от сини сливи и индрише
Печеният конфитюр от сини сливи и индрише е готов....
Конфитюр от сини сливи с оцет и водаКонфитюр от сини сливи с оцет и вода
Сливите са от дребните сини сливи и са сладки, достатъчно беше 1 кг захар....
Кекс с конфитюр от сини сливи и орехиКекс с конфитюр от сини сливи и орехи
2
Най-накрая слагаме канелата, смлените орехи и конфитюра от сливи и разбъркваме само с лъжица....
Щрудел с конфитюр от сини сливи и ябълкиЩрудел с конфитюр от сини сливи и ябълки
Обелвате ябълките, нарязвате на ситни кубчета, и ги запържвате с малко масло и захарта, докато поомекнат, след което ги смесете с конфитюра....
Конфитюр от сливиКонфитюр от сливи
Готовия конфитюр се сипва в сухи, предварително загряти буркани....
Кростата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюлиКростата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюли
2
След изпичането прехвърлете кростатата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюли на решетка и поръсете по краищата с пудра захар....
Конфитюр от сини сливиКонфитюр от сини сливи
2
Сваляме от огъня и пълним в добре измити и подсушени бурканчета с конфитюра от сини сливи....
Конфитюр от ябълки и сливиКонфитюр от ябълки и сливи
Сипете изстиналия конфитюр в буркани и ги затворете....
Сладкиш с конфитюр от сливиСладкиш с конфитюр от сливи
Сладкишът с конфитюр от сливи е много сполучлив....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: