Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от Сливи

Конфитюр от Сливи

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно конфитюр от сливи в Gotvach.bg.
Печен конфитюр от сини сливиПечен конфитюр от сини сливиИзмитите, почистени от костилките и нарязани на две сливи сложете в тава, поръсете със захарта. Оставете на хладно да престоят 24 часа....
Конфитюр от ябълки и сливиКонфитюр от ябълки и сливи
Сипете изстиналия конфитюр в буркани и ги затворете....
Сливи в оцетСливи в оцет
Добре узрели, но твърди сини сливи се измиват и набождат с игла....
Конфитюр с праскови и сини сливиКонфитюр с праскови и сини сливи
Конфитюрът с праскови и сини сливи се сипва в бурканчета. Бурканчетата се стерилизират 5 минути....
Конфитюр от кайсии и сини сливиКонфитюр от кайсии и сини сливи
Сливите и кайсиите се разрязват на половинки, костилките се отстраняват. Бланшират се във вряща вода за 2 минути....
Маслено руло с конфитюр от сини сливиМаслено руло с конфитюр от сини сливи
В средата по дължина изсипете от конфитюра. Прегънете единия край върху сладкото, а отгоре другия. Затворете с прищипване двата края....
Сини сливи с каймакСини сливи с каймак
1
Сливите измийте, махнете костилките и половинките подредете на един ред в тава. Поръсете ги равномерно със захарта....
Сини сливи с празСини сливи с праз
2
След омекване на праза добавете сушените сини сливи без костилки, предварително накиснати във вода. Добавете и водата, в която са киснали....
Сладкиш със сливов конфитюрСладкиш със сливов конфитюр
Сладкишът със сливов конфитюр е готов....
Бутерки-звездички с конфитюр от дюли и сливиБутерки-звездички с конфитюр от дюли и сливи
Сложете от конфитюра по една лъжичка на всяко неотрязано квадратче....
Кростата (маслен пай) с конфитюр от сини сливиКростата (маслен пай) с конфитюр от сини сливи
Изсипете конфитюр от сини сливи и подравнете. На набрашнена повърхност разточете останалото тесто с d. 3-4 мм....
Пита със сливи и карамфилПита със сливи и карамфил
Питата със сливи и карамфил е готова....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: