Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кралска Глазура за Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кралска Глазура за Кекс

Кралска Глазура за Кекс

Прегледай всички 12 авторски предложения относно кралска глазура за кекс в Gotvach.bg.
Кралска глазура за кексКралска глазура за кексНакрая може да оцветите Кралската глазура с безвредна боя по желание. Използвайте глазурата за кексове, сладкиши, сладки или торти....
Кралска ледена глазураКралска ледена глазура
С готовата кралска ледена глазура (Royal Icing) може да украсите курабийки, коледни сладки и т.н......
Кралска салатаКралска салата
Авокадото се обелва и се реже на лентички. Доматите, краставиците и марулята се измиват. Яйцата се варят и се разрязват на четири. Доматите и...
Кралска мазуркаКралска мазурка
Намазва се с глазура, приготвена от лимоновия сок и пудрата захар, които се разбиват до еднородна смес....
Кралска шарлоткаКралска шарлотка
1
Пет яйца се разбиват със захарта до пяна. Добавя се по малко брашното и се замесва тесто. Разпределя се на равен слой с дебелина около половин сантиметър...
Кекс с глазураКекс с глазура
2
Изпечения и изтинал кекс се залива с глазурата......
Морковен кекс с глазураМорковен кекс с глазура
Сладкишът се слага в тортена чиния и се залива с глазурата, приготвена от пудрата захар и портокаловия сок. Оставя се да се охлади....
Лесен кекс с глазураЛесен кекс с глазура
2
Получения крем/ глазура оставяме да изстине напълно....
Черен кекс с глазураЧерен кекс с глазура
1
Може да се експериментира с глазурата....
Двуцветен кекс с глазураДвуцветен кекс с глазура
С получената глазура залейте кекса....
Лимонов кекс с глазураЛимонов кекс с глазура
1
Добавям към сместа за глазурата и настъргана кора на лимон. След като изстине малко и кексът, намазвам с глазурата. Хапваме с кафе или сок....
Шоколадов кекс с глазураШоколадов кекс с глазура
1
Мерителната чаша е с обем 250 мл. Яйцата се разбиват със захарта, олиото и киселото мляко. Добавя се разтопеният на водна баня шоколад и пресятото...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка: