Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стъклена Глазура за Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Намазваме цялата торта, като добре заравняваме най-отгоре, за да може огледалната глазура да е съвсем равна....

Пресипваме в охладена коктейлна чаша и можем да пробваме този красив коктейл Стъклена Пантофка....

Изсипваме 150 мл вода и 300 г глюкоза в тенджера и поставяме на котлона. Към тях прибавяме захарта.
В останалата студена вода накисваме двата желатина...

3

2

4

Тортата Пияна вишна с огледална шоколадова глазура е готова....

Шоколадовата огледална глазура се използва при температура 30-32 градуса, като тортата или сладкишът са добре охладени и хубаво загладени с крем....

За огледалната глазура първо натопяваме желатина във вода. Медът, водата и захарта се слагат да заврят....

Слагаме тортата да се стегне във фризера и започваме с глазурата.
В150 мл вода се слага желатинът да набъбне....

Оставете шоколадовата торта за няколко часа на хладно преди консумация.
Какаовата торта II е готова....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: