Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стъклена Глазура за Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стъклена Глазура за Торта

Стъклена Глазура за Торта

Прегледай всички 12 подбрани съвети за стъклена глазура за торта в Gotvach.bg.
Стъклена Глазура за ТортаСтъклена Глазура за ТортаЕдно от условията да се приготви хубава стъклена глазура за торта е видът на кондензираното мляко. То трябва да е гъсто и плътно....
Ягодова Торта с Огледална ГлазураЯгодова Торта с Огледална Глазура
Намазваме цялата торта, като добре заравняваме най-отгоре, за да може огледалната глазура да е съвсем равна....
Коктейл Стъклена ПантофкаКоктейл Стъклена Пантофка
Пресипваме в охладена коктейлна чаша и можем да пробваме този красив коктейл Стъклена Пантофка....
Огледална Глазура за ТортаОгледална Глазура за Торта
Изсипваме 150 мл вода и 300 г глюкоза в тенджера и поставяме на котлона. Към тях прибавяме захарта. В останалата студена вода накисваме двата желатина...
Празнична орехова торта с карамелено-огледална глазураПразнична орехова торта с карамелено-огледална глазура
3
Празничната орехова торта с карамелено-огледална глазура е страхотна! Източник: Home Cooking...
Тирамису с огледална глазураТирамису с огледална глазура
2
Ползва се тортена форма, покрита с хартия. Фурна - 170 градуса При тази торта винаги се започва с направата на огледалната глазура!...
Сладки Валентинки с огледална глазураСладки Валентинки с огледална глазура
3
Слепете сладките сърца две по две с бялата глазура, а отгоре полейте с огледалната глазура. Гарнирайте с надписи по желание....
Торта Пияна вишна с огледална шоколадова глазураТорта Пияна вишна с огледална шоколадова глазура
Тортата Пияна вишна с огледална шоколадова глазура е готова....
Огледална шоколадова глазура за сладкиши и тортиОгледална шоколадова глазура за сладкиши и торти
Шоколадовата огледална глазура се използва при температура 30-32 градуса, като тортата или сладкишът са добре охладени и хубаво загладени с крем....
Огледална Торта СърцеОгледална Торта Сърце
Слагаме тортата да се стегне във фризера и започваме с глазурата. В150 мл вода се слага желатинът да набъбне....
Огледална Шоколадова ТортаОгледална Шоколадова Торта
За огледалната глазура първо натопяваме желатина във вода. Медът, водата и захарта се слагат да заврят....
Какаова торта с глазураКакаова торта с глазура
Оставете шоколадовата торта за няколко часа на хладно преди консумация. Какаовата торта II е готова....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: