Gotvach.bg»Избрани Колекции»Икономична Глазура за Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Белтъчна глазура
Белтъчната глазура е отлично решение за декориране на сладкиши, бисквити и торти....

С тази глазура можете да покриете тортата. Задължително охладете в хладилник....

Оставете шоколадовата торта за няколко часа на хладно преди консумация.
Какаовата торта II е готова....

С получена какаова глазура могат да се поливат торти, кексове и други тестени десерти....

Готовата торта се маже отгоре и отстрани обилно с крема и се поръсва с шоколадови стърготини....

Когато е готова тортата, се залива с една купичка от сиропа, докато още е топла....

За глазурата разбърквам белтъците със захарта до гъст сняг. Смесвам какаото, пудрата захар и водата, разбърквам....

Залива се с останалия сироп. Покрива се с белтъчената глазура и се запича на скара около 5 мин. При сервиране се украсява с мента....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: