Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кроасани от Бутер Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кроасани от Бутер Тесто

Кроасани от Бутер Тесто

Прегледай всички 12 избрани предложения за кроасани от бутер тесто в Gotvach.bg.
Кроасани от бутер тестоКроасани от бутер тестоРазстелете леко омекналото бутер тесто върху кухненския плот. Нарежете го с остър нож на равнобедрени триъгълници....
Кроасани от бутер тесто с аспержи и чедърКроасани от бутер тесто с аспержи и чедър
Намажете всеки кроасан с жълтък и поръсете с маково семе. Изпечете кроасаните в предварително загрята фурна за 15-20 мин на 200 С....
Бутер кроасаниБутер кроасани
Завийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце....
Класическо тесто за кроасаниКласическо тесто за кроасани
Изрязват се краищата, класическото тесто за кроасани се срязва по дължина на две ленти с ширина 12.5 см....
Тесто за кроасани в хлебопекарнаТесто за кроасани в хлебопекарна
1
Тестото може да бъде съхранявано във фризера. Тестото за кроасани в хлебопекарна е много сполучливо....
Виенски кроасани с тесто от хлебопекарнаВиенски кроасани с тесто от хлебопекарна
Виенските кроасани с тесто от хлебопекарна са много апетитни....
Бутер кроасани с пица вкусБутер кроасани с пица вкус
Бутер кроасаните с пица вкус хапнете още топли за закуска....
Бутер кроасани с яйце и спанакБутер кроасани с яйце и спанак
Печем бутер кроасани с яйце и спанак в предварително загрята фурна на 190 °C за 20 минути...
Мини бутер кроасани с течен шоколадМини бутер кроасани с течен шоколад
Мини бутер кроасаните с течен шоколад са готови....
Домашни бутер кроасани с яйчен пълнежДомашни бутер кроасани с яйчен пълнеж
Изваждаме изстуденото тесто върху набрашнен плот и го разточваме на правоъгълник....
Бързи френски кроасани с готово тестоБързи френски кроасани с готово тесто
Извадете тестото от фризера вечерта и го оставете в хладилника за през нощта....
Кроасани от многолистно тесто със сладък пълнежКроасани от многолистно тесто със сладък пълнеж
2
Кроасаните се оформят, като тесто се поставя върху леко набрашнен работен плот, отново с краищата към нас....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: