Gotvach.bg»Избрани Колекции»Курбан от Овца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овчи КурбанКогато месото е сварено, курбанът е готов. По желание се слага глава лук, за да оцвети курбана в лек жълтеникав цвят....
Овчи обреден курбан
По желание може да поръсите курбан чорбата с малко пресен джоджен.
Овчият обреден курбан е готов....
Курбан с агне
Карантията на агнето се измива добре, нарязва се и се сварява в подсолена вода. В част от мазнината се задушава нарязаният лук и подправките....
Курбан по Грудовски
Измитите овчи карантии също сварете до омекване, нарежете ги и ги добавете към месото....
Курбан с пилешко месоНарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания...
1
Агнешки курбан за здравеСервираме курбана горещ, като първо се загребва с черпак от дъното с месото, после се сипва малко чорба и накрая малко от мазното отгоре....
1
Курбан от овче месо
Варете курбана до увиране на зеленчуците, като внимавате да не се разварят.
Курбанът от овче месо е готов....
Курбан от Ярешко месо
Ако ни се вижда постен курбанът, добавяме малко олио. Към края на сваряването на месото добавяме и солта....
Шилешки курбан с карантия и лук
Курбанът се сервира с люта чушка, чесън и оцет, с които се подправя богато....
Курбан за здраве от Сливенско
Измиваме месото и го заливаме с три литра студена вода. Поставяме го да ври на не много силен огън.
От момента, в който започне да се образува...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: