Gotvach.bg»Избрани Колекции»Курбан от Овца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Курбан от Овца

Курбан от Овца

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за курбан от овца в Gotvach.bg.
Овчи КурбанОвчи КурбанКогато месото е сварено, курбанът е готов. По желание се слага глава лук, за да оцвети курбана в лек жълтеникав цвят....
Овчи обреден курбанОвчи обреден курбан
По желание може да поръсите курбан чорбата с малко пресен джоджен. Овчият обреден курбан е готов....
Курбан с агнеКурбан с агне
Карантията на агнето се измива добре, нарязва се и се сварява в подсолена вода. В част от мазнината се задушава нарязаният лук и подправките....
Курбан по ГрудовскиКурбан по Грудовски
Измитите овчи карантии също сварете до омекване, нарежете ги и ги добавете към месото....
Курбан с пилешко месоКурбан с пилешко месо
1
Нарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания...
Курбан от агнешки вратКурбан от агнешки врат
Ето една любима рецепта за курбан чорба - лесна и вкусна....
Агнешки курбан за здравеАгнешки курбан за здраве
1
Сервираме курбана горещ, като първо се загребва с черпак от дъното с месото, после се сипва малко чорба и накрая малко от мазното отгоре....
Курбан от овче месоКурбан от овче месо
Варете курбана до увиране на зеленчуците, като внимавате да не се разварят. Курбанът от овче месо е готов....
Курбан от Ярешко месоКурбан от Ярешко месо
Ако ни се вижда постен курбанът, добавяме малко олио. Към края на сваряването на месото добавяме и солта....
Шилешки курбан с карантия и лукШилешки курбан с карантия и лук
Курбанът се сервира с люта чушка, чесън и оцет, с които се подправя богато....
Курбан за здраве от СливенскоКурбан за здраве от Сливенско
Измиваме месото и го заливаме с три литра студена вода. Поставяме го да ври на не много силен огън. От момента, в който започне да се образува...
Бистър курбан от чисто агнешко месоБистър курбан от чисто агнешко месо
Бистрият курбан от чисто агнешко месо е готов....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: