Gotvach.bg»Избрани Колекции»Къпана Турска Баница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Къпана Турска Баница

Къпана Турска Баница

Разгледай всички 12 избрани предложения относно къпана турска баница в Gotvach.bg.
Турска къпана баницаТурска къпана баница
12
Щом се зачерви къпаната турска баница се вади и се полива обилно с вода (около 2-3 ч.ч.)....
Турска баница с празТурска баница с празПече се турска баница с праз на 180 °C в предварително загрята фурна около 30 мин до приятен златист загар....
Турска баница с месоТурска баница с месо
Ако обичате запръжките, може да направите такава и да залеете баницата с нея....
Къпана баница с лавашКъпана баница с лаваш
Идеална къпана баница с лаваш!...
Къпана баница с месоКъпана баница с месо
Първо приготвяме плънката. Предварително свареното месо го накъсваме на малки късчета, нарязваме на ситно лука и го слагаме да се задуши с малко олио...
Сладка турска баница с локумСладка турска баница с локум
Печете сладка турска баница с локум на 180 °C за около 25 минути или приятен загар. След изпичане залейте със студения сироп....
Турска баница с пилешко месоТурска баница с пилешко месо
Турска баница с пилешко месо за любителите на ориенталската кухня....
Къпана баница с пушено пилеКъпана баница с пушено пиле
2
В намазана с мазнина тавичка подреждаме баницата. Отгоре намазваме баницата с жълтъка от яйцето и поръсваме с олиото....
Къпана баница с готови кориКъпана баница с готови кори
Тавата, в която ще печем баницата, намазвам с олио. Взимам 2 листа и потапям в тавата с вода, слагам в тавата за баница....
Къпана Баница с Газирана ВодаКъпана Баница с Газирана Вода
Сочна, вкусна и мека къпана баница! Добър апетит!...
Бърза турска баница на тиганБърза турска баница на тиган
След това обръщаме внимателно и печем още толкова бързата турска баница на тиган....
Турска баница с кайма и празТурска баница с кайма и праз
Сервирайте баницата топла, но не гореща. Турска баница с кайма и праз ще се хареса на всеки любител на бюреците....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: