Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесно Гьозлеме
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно Гьозлеме

Лесно Гьозлеме

Открий всички 23 избрани предложения относно лесно гьозлеме в Gotvach.bg.
Гюзлеми с турски кориГюзлеми с турски кориКогато се изпекат, гюзлемите с турски кори се намазват отгоре с масло....
Гюзлеми с готови кориГюзлеми с готови кори
17
Гюзлемите се пекат от двете страни в тиган с малко олио до готовност....
Гюзлеми по тракийскиГюзлеми по тракийски
7
Маята се разтваря в марна /леко топла/ вода. Замесва се меко тесто. Разделя се на топки, големи колкото голямо яйце, покриват се с кърпа да починат...
Гюзлеми по шуменскиГюзлеми по шуменски
Замесва се тесто от брашното, солта и чаша хладка вода и се оставя да престои на хладно място около половин час. После тестото се разделя на две...
Домашни гюзлеми с прясно млякоДомашни гюзлеми с прясно мляко
1
Домашните гюзлеми с прясно мляко са готови....
Гюзлеми с Шунка и КашкавалГюзлеми с Шунка и Кашкавал
Сгъваме на квадрат и печем гюзлемите в леко намазнен тиган или сач. Гюзлемите с Шунка и Кашкавал са много вкусни!...
Гюзлеми с Праз и СиренеГюзлеми с Праз и Сирене
Замесва се тесто от изброените съставки, оставя се около 40 минути да се отпусне. Празът се нарязва на колелца и се задушава в няколко лъжици...
Гюзлеми с лапад и сиренеГюзлеми с лапад и сирене
9
Лапада измиваме и попарваме в солена вода, изцеждаме и леко го запържваме с малко олио и джоджен. Добавяме и яйцето към лапада. Върху една кора...
Гюзлеми с домашно точени кориГюзлеми с домашно точени кори
3
Разстиламе кръглата кора, сгъваме я на плик, намазваме леко с четка, потопена в олио. В тигана поставяме сгънатата като плик кора и леко я запичаме...
Лесни гюзлеми на тиганЛесни гюзлеми на тиган
Чудесни за закуска тези лесни гюзлеми на тиган! Добър апетит!...
Гюзлеми от готово тестоГюзлеми от готово тесто
3
Готовите гюзлеми от готово тесто поднесете с кисело мляко, айран. Гюзлемите от готово тесто са много вкусни....
Гюзлеми по класическа рецептаГюзлеми по класическа рецепта
В купа разтваряме маята, водата, солта и захарта. Оставяме малко да престои на страни. В съда, в който ще месим, сипваме брашното и правим кладенче...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: