Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Намажете пликчето с олио и го запечете на слаб огън от всички страни, докато гюзлемите придобият златист цвят....

2

Приготвя се плънката, като сиренето се натрошава и разбърква с яйцата.
От продуктите се замесва меко тесто, ако лепне, се добавя малко брашно....

Вкусните домашни гюзлеми с праз и сирене на сач са готови....

7

Разточват се гюзлеми с дебелина 5 мм.
Пече се в предварително загрят сач, намазан с мазнина.
Класическите гюзлеми са готови....

Гюзлемите се пекат в намаслен тиган и от двете страни на средно висока температура....

Сгънатите гюзлеми отново намазвайте с мас.
Загрейте тиган с незалепващо дъно на умерен огън....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: