Gotvach.bg»Избрани Колекции»Манастирска Боб Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манастирска чорба с пъстърваВ тенджера задушваме нарязания на дребно лук и добавяме доматите.
Щом всичко омекне, наливаме 4 ч.ч. вода /или повече/ и добавяме предварително...
Манастирска чорба от зрял фасул
Чорбата се посолява и се вари още 20 минути, а щом е готова, се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Боб чорба с пиперки
Накрая поръсете боб чорбата с наситнен магданоз и джоджен на вкус.
Боб чорбата с пиперки е готова....
Боб чорба с доматиНакрая се доовкусява нашенската боб чорба, ако има нужда.
По желание може да се добави пресен наситнен магданоз към боб чорбата с домати....
2
Боб чорба с киселец
Бобът се накисва за 1 нощ в студена вода. На другия ден изплаквате и варите. Когато поомекне добавяте лук, моркови и целина.
Обелвате доматите...
Боб чорба с коприваСлед като се задушат, се слагат доматите, морковите и червените чушки, които са нарязани, и сварения боб....
2
Манастирска чорба от леща с праз
Почистваме и измиваме лещата. Заливаме я със студена вода за 5-6 часа. Поставяме съда на котлона да ври на умерен огън.
Праза и чесъна нарязваме...
Манастирска рибена чорбаМанастирската рибена чорба се поднася гореща, поръсена със ситно нарязан магданоз и смлян черен пипер + 1 резенче лимон....
8
Манастирска гъбена чорба
Гъбите, картофите и морковът се измиват и нарязват на едро.
Сипва се два литра вода в тенджера, добавят се подправките и се варят.
Когато...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: