Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мариновани Пържоли
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пържолите се поставят в дълбок съд и се покриват с марината. Съдът се затваря с похлупак....

На скарата поставяме и маринованите пържоли.
Обръщаме както наденицата така и пържолите от двете страни до готовност....

Маринованите пържоли с Унисос и червено вино са готови....

Махаме фолиото и допичаме пържолите още 30 минути.
Маринованите свински пържоли с къри са готови....

Месото се нарязва на пържоли, дебели около сантиметър и половина. Пържолите се нацепват с нож леко като мрежа. Слагат се в купа....

Печете пържолите за около 25 мин.
Извадете тавата, обърнете свинските пържоли и намажете с останалата марината.
Печете още 25 мин....

Всяка пържола се овалва в купата с марината и се нареждат една върху друга. Покриват се с фолио оставяме за 2-3 часа да се мариноват....

Печем пържолите от двете страни.
Стават ароматни и много сочни.
Маринованите свински пържоли с уиски са супер....

Затворете с капака и печете в студена фурна на 160 градуса 3-4 часа маринованите свински пържоли в гювеч....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: