Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обредна Пита за Сватба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обредна Пита за Сватба

Обредна Пита за Сватба

Прегледай всички 12 избрани предложения относно обредна пита за сватба в Gotvach.bg.
Обредна питаОбредна питаОт него отделяте една малка част за детайли по питата....
Трифонова обредна питаТрифонова обредна пита
Останалото тесто с намаслени ръце се разтегля на кръгла питка. Поставя се върху хартия за печене и с ръце се притиска отгоре....
Обредна Пита за ПоменОбредна Пита за Помен
В 100 мл хладка вода се натрошава маята със захарта и оставяме да бухне. Сипва се в средата на брашното, добавят се останалите продукти без сирене...
Пита за сватбаПита за сватба
Готовата пита се оставя на страни завита с чиста кърпа да втаса отново за 30 минути....
Пита като за сватбаПита като за сватба
Така приготвената пита се намазва с леко разреденото с вода останало разбито вече яйце....
Питка за сватба в небесно синьоПитка за сватба в небесно синьо
2
Активирам маята, след което разбивам яйцата с останалото мляко и добавям при пресятото брашно и солта. Замесвам средно твърдо тесто, което оставям...
Сватбена питаСватбена пита
Върху така изпечената пита се поставя по-малка купичка, в която се сипва мед....
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския крайСвинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото. Нарязваме...
Сватбена пита за църкваСватбена пита за църква
Сватбената пита за църква е готова....
Овче с макарони за сватби и погребенияОвче с макарони за сватби и погребения
По желание овкуснявате овчето с макарони за сватби и погребения със ситно нарязан пресен магданоз....
Домашна обредна питкаДомашна обредна питка
Добър апетит с тази домашна обредна питка!...
Обредна Зарезанска питкаОбредна Зарезанска питка
Готовата питка извадете от фурната и завийте с чиста кърпа за 10 минути, за да не засъхне коричката....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
52
46
31
21
10
Дай твоята оценка: