Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овкусяване на Риба за Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изпичате рибата на скара и я сервирате, поръсена със ситно нарязан магданоз и резенчета лимон....

Разбъркайте зехтина, балсамовия оцет с всички подправки. Мариновайте филетата за половин час в тази ароматна смес....

Сервираме нашата апетитна риба тон на скара с гарнитура от пържени картофки или салата по желание....

Загрейте скарата.
Шишчетата се пекат по 5 минути на всяка страна. Поднасят се със салата според сезона....

2

Почистваме и измиваме добре рибата. Овкусяваме я със соевия сос и подправките и я оставяме малко да престои....

Посолява се, поръсва се с черен пипер и се пече на умерено загрята скара. Готовата риба се поръсва със ситно нарязан магданоз....

1

Завиваме добре рибата и поставяме на предварително загрята скара. Печем от двете страни до готовност....

Изчистете и измийте хубаво рибата. Смесете черният пипер и зеленчуковата подправка, и с получената смес намажете рибите от двете страни....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: