Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овкусяване на Риба за Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Загряваме скарата и изпичаме рибата от двете страни.
В чиния поставяме от филетата треска и отгоре поръсваме с нарязания на дребно магданоз....

Разбъркайте зехтина, балсамовия оцет с всички подправки. Мариновайте филетата за половин час в тази ароматна смес....

Сервираме нашата апетитна риба тон на скара с гарнитура от пържени картофки или салата по желание....

Загрейте скарата.
Шишчетата се пекат по 5 минути на всяка страна. Поднасят се със салата според сезона....

2

1

Почистваме и измиваме добре рибата. Овкусяваме я със соевия сос и подправките и я оставяме малко да престои....

Печете рибата на скара, като от време на време намазвате от двете страни с мазнина, за да не залепва....

Вземете шишчета и наредете последователно парче лук, след това риба и накрая чушка, а ако не обичате лук, може да замените с домати....

Рибните стекове се изпичат върху сгорещена скара или сух грил тиган за по 3-4 минути от всяка страна....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: