Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сосове за Риба на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сосове за Риба на Скара

Сосове за Риба на Скара

Разгледай всички 23 авторски предложения за сосове за риба на скара в Gotvach.bg.
Риба на скара с бял сосРиба на скара с бял сосПочистваме, измиваме рибата, подсушаваме и я посоляваме. Печем я на загрята и намаслена скара от двете страни....
Риба на скара с орехов сосРиба на скара с орехов сос
Посолява се, поръсва се с черен пипер и се пече на умерено загрята скара. Готовата риба се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Бяла риба на скараБяла риба на скара
Изпичате рибата на скара и я сервирате, поръсена със ситно нарязан магданоз и резенчета лимон....
Класически сосове за рибаКласически сосове за риба
1
Разгледайте и другите изпитани рецепти за сосове за риба, научете кои гарнитури са подходящи за риба и как се пошира риба....
Лесни сосове за рибаЛесни сосове за риба
За риба е подходящ сос на основата на рибен бульон....
Филе от риба на скара с орехов сосФиле от риба на скара с орехов сос
Поднасяме изпечените на скара рибни филенца с гарнитура по избор, като предварително сме ги залели с ореховия сос....
Пържена риба в сосПържена риба в сос
Към пържената риба в сос може да сервираме и подходяща салата....
Риба в доматен сосРиба в доматен сос
1
Извадете рибата и я разпределете в чиниите за сервиране. Прецедете соса през цедка, объркайте го с маслото и залейте филетата....
Риба с доматен сосРиба с доматен сос
След това слагаме 1 супена лъжица брашно за плътност, слагаме пържената риба в готовия сос и поръсваме с магданоза и девесила....
Риба с орехов сосРиба с орехов сос
Филетата риба се заливат със соса и се сервират....
Риба в собствен сосРиба в собствен сос
Изчистената риба се надробява и се подправя със сол и лимонов сок. Всяко парче от рибата се намазва с масло и се поръсва с черен пипер....
Риба с млечен сосРиба с млечен сос
Сосът се вари 10 минути и с него се залива сварената риба. Сервира се топла с подходяща гарнитура....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: