Gotvach.bg»Избрани Колекции»Охльови на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Охльови на Тиган

Охльови на Тиган

Разгледай всички 12 избрани предложения за охльови на тиган в Gotvach.bg.
Телешко на тиган с лукТелешко на тиган с лукКъм края добавяме сухите подправки към телешкото на тиган. Поднасяме телешко на тиган с лук с поръсен пресен магданоз....
Манатарки на тиган с маслоМанатарки на тиган с масло
1
Добър апетит с тези манатарки на тиган с масло!...
Ориз на тиган с броколиОриз на тиган с броколи
Поднесете ориза на тиган с броколи със ситно нарязан, свеж магданоз....
Ориз на тиган с месоОриз на тиган с месо
Загрейте 50 мл мазнина в тиган с незалепващо покритие и запържете ориза на тиган за няколко минути....
Сьомга на тиган с лимонСьомга на тиган с лимон
Извадете и изпечете на загрят тиган от двете страни до готовност. Извадете и поднесете в подходяща чиния....
Пърленки на тиган с бульонПърленки на тиган с бульон
Намазваме с малко маргарин с масло всяка окръжност и печем на загрят тиган на котлона от двете страни....
Сипидя на тиган с тикваСипидя на тиган с тиква
Готовата сипидя на тиган с тиква се сервира с мед....
Зеленчуково ястие в тиган с шафранЗеленчуково ястие в тиган с шафран
Загрейте зехтина или растителното масло в голям тиган на средно висока температура....
Пилешки дробчета на тиган с лукПилешки дробчета на тиган с лук
7
Първоначално се слага капак на тигана, за да се задушат за 20 минути, след което се маха тиганът и се пържат....
Скариди на тиган с доматен сосСкариди на тиган с доматен сос
Скаридите се запържват в тиган с масло. Добавя се сол. Нарязват се два домата и се добавят в тигана. Добавя се малко вода....
Пилешко филе на тиган с медПилешко филе на тиган с мед
3
Оставяме да се стъсти соса и връщаме пилешкото в тигана като обръщаме често, за да поеме от соса....
Банички на тиган с одрински кориБанички на тиган с одрински кори
Правим същото и с останалите кори и ги пържим по няколко едновременно (2-3 бр. колко се събират в тигана)....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: