Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниран Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран Свински Дроб

Паниран Свински Дроб

Открий всички 24 кулинарни идеи относно паниран свински дроб в Gotvach.bg.
Свински дроб панеСвински дроб панеСлед като мине през панировката, черния дроб се изпържва в мазнина. По желани се сервира с резенчета лимон и свежи листенца магданоз....
Паниран свински дробПаниран свински дроб
Панираният свински дроб е много вкусен....
Бърз паниран свински дробБърз паниран свински дроб
Нарежете свинския дроб на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете....
Паниран свински дроб с лимонПаниран свински дроб с лимон
Панираният свински дроб с лимон е много вкусен....
Паниран свински дроб с ароматни подправкиПаниран свински дроб с ароматни подправки
1
Панираният дроб се вади от мазнината и се поставя върху кухненска хартия, за да се отцеди от мазнината....
Паниран свински дроб с прясно млякоПаниран свински дроб с прясно мляко
Панираният свински дроб с прясно мляко е готов....
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейксСочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
Нарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути....
Паниран свински черен дроб с винен сосПаниран свински черен дроб с винен сос
Накрая панираният свински черен дроб с винен сос се поръсва със ситно нарязания магданоз....
Вкусен свински дробВкусен свински дроб
Вкусният свински дроб е готов....
Крехък свински дробКрехък свински дроб
След като дробът пусне малко от своя сос, добавете виното към вкусното мезе. Крехкият свински дроб е готов....
Бабешки свински дробБабешки свински дроб
Добре почистения свински дроб се нарязва на едри парчета. Посоляваме ги. Добавяме черен и червен пипер, както и чубрицата....
Пържен свински дробПържен свински дроб
4
Налива се виното и ястието се оставя да къкри на умерен огън, докато се сготви дробът. Поднася се с ориз. Пърженият свински дроб е готов....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: