Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирани Пилешки Филета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В дълбок тиган с повече олио панирате филетата, като първо леко овалвате в брашно, яйца и сухата панировка....

Филетата нарежете на пържолки и ги начукайте, така че да станат максимално тънички. Поръсете ги със сол и черен пипер....

Филетата се начукват, осоляват, набрашняват и изпържват. Поставят се на скара....

Пилешките гърди нажежете на парчета и внимателно начукайте в найлонов плик с дървено чукче, за да се получат тънки филета. Измийте и отцедете....

Със сместа пълним пилешкото филе, забождаме с клечка и пържим в останалото олио около 12 минути....

Върху тях нареждаме готовите увити пилешки филета.
Наливаме 1/3 ч. чаша зелев сок, 2/3 ч. чаша топла вода и поръсваме с червен пипер....

Накрая може да си топите панирани пилешки филенца с корнфлейкс в салата снежанка или друг вид сос (по желание)....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: