Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирани Рулца от Раци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани Рулца от Раци

Панирани Рулца от Раци

Разгледай всички 12 избрани предложения относно панирани рулца от раци в Gotvach.bg.
Панирани рулца от рациПанирани рулца от рациВсяко рулце потапяте в панировката и пържите до златисто. Панираните рулца от раци са готови....
Панирани рулца от рациПанирани рулца от раци
6
От всички продукти, без ролцата, приготвяме смес. В тази смес потапяме 1 по 1 ролцата и пържим в олио. Прекрасно мезе за ракийка....
Панирани рулца от раци със зеленчуциПанирани рулца от раци със зеленчуци
Махнете найлончетата от рулцата и ги оставете за малко на стайна температура....
Панирани рулца от раци за мезеПанирани рулца от раци за мезе
Панираните рулца от раци слагаме в чиния и можем да ги поднесем като мезе и ли с гарнитура или салата по желание! Бързо, лесно, вкусно!...
Панирани рулца от тиквичкиПанирани рулца от тиквички
Панираните рулца от тиквички са готови....
Панирани Рулца от ШункаПанирани Рулца от Шунка
Върху парчетата шунка поставяме парчетата кашкавал и ги навиваме на рулца....
Хрупкави рулца от рациХрупкави рулца от раци
Редим готовите рулца на хартия и по късно ги подреждаме във чинии със лимон и розичка от краставица....
Панирани пилешки рулцаПанирани пилешки рулца
1
Панираните пилешки рулца са много вкусни!...
Панирани свински рулцаПанирани свински рулца
Почистете филето от ципата, нарежете го на 6 равни парчета и разполовете напречно всяко, така, че да се получи цяло по-тънко парче. Начукайте свинското...
Панирани рачешки рулцаПанирани рачешки рулца
1
След това изпържете панираните рачешки рулца до готовност. Поднесете ги като предястие със сос по избор....
Панирани шункови рулцаПанирани шункови рулца
След това завийте рулцата, внимавайки от краищата да не излиза плънка....
Рулца от раци в патладжанРулца от раци в патладжан
Във всяко изпечено парче патладжан сложете по 1 брой от размразените рулца от раци и с притискане завийте на руло....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: