Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патладжан на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патладжан на Фурна

Патладжан на Фурна

Прегледай всички 24 авторски предложения относно патладжан на фурна в Gotvach.bg.
Хек на фурна с печен патладжанХек на фурна с печен патладжанХекът на фурна с печен патладжан е готов....
Патладжан, печен в конвекторна фурнаПатладжан, печен в конвекторна фурна
Таблата се слага на горна скара в конвекторната фурна. Пекат се около 15 минути на 225°C. Изважда се таблата и се обръщат резените патладжан....
Печен патладжан по гръцки на фурнаПечен патладжан по гръцки на фурна
1
Сложете патладжанените лодки в тавичка с постлана хартия за печене, полейте с малко зехтин и ги запечете в загрята на 200 градуса фурна за около 10...
Патладжан на фурна с моцарелаПатладжан на фурна с моцарела
Печените патладжани се връщат във фурната и се допичат, докато се разтопи моцарелата....
Банички с печен патладжанБанички с печен патладжан
Банички с печен патладжан може да сервирате и с лек млечен сос....
Камамбер с печен патладжанКамамбер с печен патладжан
Камамберът с печен патладжан е готов....
Руло с печен патладжанРуло с печен патладжан
1
Навива се апетитното солено руло, като си помагате с хартията за печене. Оставете руло с печен патладжан в хладилника да стегне!...
Разядка с печен патладжанРазядка с печен патладжан
Чудесно попълнение на разядката с печен патладжан са сухарчета и парче сирене....
Кюфтета от печен патладжанКюфтета от печен патладжан
1
Добре почистените патладжани се изпичат до готовност и се обелват докато са още топли. Счукват се в дървено хаванче с малко сол....
Печен патладжан и пиперкиПечен патладжан и пиперки
Накиснете патладжана и чушките в маринатата за 1 час. Може да добавите и скилидки чесън и др. зеленчуци по желание....
Салата с печен патладжанСалата с печен патладжан
1
Чушките и патладжаните се изпичат. Обелват се и се почистват. Нарязват се в купа и към тях се добавят нарязаните лук, домат, чесън и магданоз....
Пастет от печен патладжанПастет от печен патладжан
Патладжанът се изпича равномерно от всички страни и веднага след това се потапя в студена вода, за да запази светлият си цвят....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: