Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печена Свинска Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печена Свинска Глава

Печена Свинска Глава

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за печена свинска глава в Gotvach.bg.
Печена свинска главаПечена свинска главаСвинската глава се разполовява на две части и се измива с топла течаща вода много добре....
Печена свинска глава със зелеПечена свинска глава със зеле
Сервирайте печената свинска глава със зеле с подходящо питие....
Яхния от свинска главаЯхния от свинска глава
Сложете месото да се свари. Когато е полуготово добавете нарязаните на кубчета зеленчуци, солта, черния пипер и дафиновия лист. След като омекнат...
Шницели от свинска главаШницели от свинска глава
Шницелите от свинска глава са готови....
Свинска глава с картофиСвинска глава с картофи
Готовата свинска глава извадете и обезкостете, като се запазва месото....
Свинска глава в гювечСвинска глава в гювеч
Свинска глава в гювеч ще се оцени подобаващо от любителите на печеното месо и деликатеси като свинските бузи и свински ушички....
Пача от свинска главаПача от свинска глава
Измиваме и нарязваме всички месни съставки и ги сипваме заедно с костите и сухожилията в тенджера. Нарязваме лука, корените за супа (без морковите...
Свинска Глава в БурканиСвинска Глава в Буркани
Разцепете свинските глави на четири части. В голяма тенджера сложете парчетата и облейте с вода....
Пастет от свинска главаПастет от свинска глава
Първо преглеждам свинските глави за наличие на косми, ако има такива, ги пърля с горелка, остъргвам с нож и накисвам в тенджера с топла вода (някой...
Свинска глава на пещСвинска глава на пещ
15
Свинската глава се изчиства много хубаво. Цялата се нарязва на средно големи кубчета....
Супа от свинска главаСупа от свинска глава
1
Свинската глава се измива добре и се насича на парчета....
Свинска глава със зелеСвинска глава със зеле
1
Месото от свинската глава се запържва леко. Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
41
34
20
10
Дай твоята оценка: