Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Тиролски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Тиролски

Пиле по Тиролски

Открий всички 12 избрани предложения за пиле по тиролски в Gotvach.bg.
Пиле по тиролскиПиле по тиролскиПо избор изпечете пилешкото месо на грил, скара или го изпържете. Поднесете пилето, полято със сметановия сос....
Рагу по тиролскиРагу по тиролски
Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук. Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол, черен...
Огретен от картофи по тиролскиОгретен от картофи по тиролски
На повърхността се правят със супени лъжици на равни разстояния 4 вдлъбнатини, в които се слага по малко масло и се чуква от ниско по 1 яйце....
Тиролски картофиТиролски картофи
1
Сварете и пасирайте картофите. Към тях прибавете жълтъците, нарязания на дребни парченца салам и посолете. Изсипете сместа в тава, предварително...
Тиролски кнедлиТиролски кнедли
1
Тиролските кнедли се сервират в горещ бульон и се поръсват с див лук....
Пиле по иранскиПиле по ирански
Отгоре нареждаме късчетата сварено пиле и върху тях слагаме останалите макарони....
Пиле по японскиПиле по японски
Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер. Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб...
Пиле по боянскиПиле по боянски
В съд поставяме пилето заедно с морковите да врат. Изчистваме гъбите, измиваме ги и нарязваме на едро. Пресния лук също изчистваме и измиваме...
Пиле по баскиПиле по баски
Нарязваме пилето като махаме крилата, бутчетата и бялото месо, трябва да направим 6 парчета. В дълбок тиган загрейте зехтин и масло и запържете...
Пиле по кубинскиПиле по кубински
Натъркваме нарязаното на малки порции пиле със смес от счукания чесън, сол, пипер и соковете от портокала и лимона, оставяме да се накисне за кратко...
Пиле по тосканскиПиле по тоскански
Разрежете почистеното пиле на две половини. Отстранете големите кости, начукайте месото, посолете го и поръсете с черен пипер....
Пиле по португалскиПиле по португалски
Измийте пилето и го подсушете. Премахнете гръбначната кост и го притиснете, за да се изравни леко. Смесете скълцаните ситно люти чушки, червения...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: