Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Тиролски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук.
Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол, черен...

На повърхността се правят със супени лъжици на равни разстояния 4 вдлъбнатини, в които се слага по малко масло и се чуква от ниско по 1 яйце....

1

Добавете пилето, маслините и подправките.
Догответе пилето със зеленчуци на слаб котлон.
Пилето по южняшки е готово!...

4

Почистеното пиле разрязваме по гърдите отгоре додолу.
Измиваме добре под течаща вода, отцеждаме и подсушаваме....

Оставете пиле по хайдушки на слаб огън да се готви около 1:45-2 час.
Времето зависи от това кога ще е готово месото....

Пъхнете пилето по арженстински да се пече за около 30-40 минути в умерено загряна фурна....

Полейте с малко зехтин и печете пилето по хавайски във фурната на 200 градуса за 30 минути....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: