Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле с Юфка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сваряваме в 1. 5 л подсолена вода юфката. Пилешкото месо, леко сварено и обезкостено, нарязваме на парченца и го запържваме в маслото....

Сипете отцедената юфка в подходящ съд. Добавете отгоре пилешкото месо и накрая залейте със соса....

Юфката се вари до омекване. Изплаква се.
Месото се режи на тънки ивици и се изпържва с нишестето, което е разтворено....

През това време сваряваме юфката, отцеждаме от водата и смесваме с малко краве масло.
Поднасяме зеленчуците внимателно смесени с юфката....

Юфката се сварява и се оставя да се отцеди. Чесънът се нарязва на ситно и се запържва в олиото за 2 минути....

1

Забележка: Ако към брашното в началото на рецептата добавим 225 г пасиран сварен спанак, юфката ще придобие зелен цвят....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: