Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле с Юфка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешко с юфкаПилешкото нарежете на парченца и го запържете в маслото. Прибавете натрошеното сирене, черен пипер на вкус и малко индийско орехче....
Препечена габровска юфка с пиле
Пилешкото месо, леко сварено и обезкостено, нарязваме на парченца и го запържваме в маслото....
Препечена юфка с пиле по Габровски
Загрейте маслото в тиган на котлона и запържете свареното пилешко месо за около 10 мин.
Кипнете около 2 литра вода в тенджера на котлона....
Пържена юфка
Юфката се вари до омекване. Изплаква се.
Месото се режи на тънки ивици и се изпържва с нишестето, което е разтворено. Добавят се и другите продукти...
Юфка на фурна
Замесете твърдо тесто от брашното, разбитите яйца, щипка сол и вода. Оставете го да почине за 1 час, след което го разточете на тънка кора. Нарежете...
Баница от юфка
В намазнена с маслото тава се слага юфката. Запича се леко.
Изважда се и се залива със сместа от яйцата, захарта, прясното мляко и ванилията....
Тесто за юфка
Брашното се пресява със солта. Прави се кладенче в средата и в него се слагат яйцата, спанакът и сметаната.
Размесва се около 13 минути до получаване...
Юфка по китайски
Смесват се таханът, зехтинът, оцетът, соевият сос, чилито и черният пипер.
Полученият сос се разделя на пет части. Юфката се сварява в подсолена...
Юфка със скариди
Юфката се сварява под налягане според инструкцията за варене в тенджера под налягане (225 г юфка в 1, 2 л вода с 1 супена лъжица сол 2-3 минути)....
Сладкиш с юфкаРазпределете юфката в тавичка и я полейте с разтопеното масло.
Сложете я в загряна фурна да се запече до зачервяване, като 2-3 минути преди да извадите...
2
Юфка с гъби
Накисваме сушените гъби в 250 мл. вода.
Сваряваме юфката в голяма количество кипяща подсолена вода.
В загрято олио изпържваме пресните гъби...
Юфка с шункаСварете юфката в подсолена вода. Отцедете и залейте със сгорещеното масло. Разбъркайте и сложете в тавичка. Прибавете нарязаната на кубчета шунка....
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: