Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешка Пържола на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Пилешкото филе се нарязва като за пържоли на две части и се поръсва със сол, черен пипер, риган....

Бялото пилешко месо се срязва през средата, за да станат две пържоли. Взимаме чукчето и леко ги начукваме от двете страни....

2

Поливаме пържолите, поръсваме с черен пипер и натрошаваме кубче пилешки бульон....

Изпичаме на скарата пилешката пържола, подправена със сол, червен пипер, черен пипер и почистената от семената пиперка....

Във всяка пържола завийте по една аспержа.
Запечатайте за кратко в тиган с малко зехтин....

В тиган поставяме маслото и запържваме лука а след това и чушката. Следват гъбите и пържим докато омекнат (около 5 минути)....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: