Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Гърди с Бекон във Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разтопете маслото и запържете в него месото и бекона.
Добавете лука, нарязан на кръгчета....

Фолиото се завива плътно и се пече 40 минути на 240 градуса....

Поставете върху тава алуминиево фолио, а върху него измитите пилешки бутчета....

Поставяме пилешките гърди в пликчета и така ги начукваме внимателно на тънко....

Начукайте леко пилешките гърди, в дълбока купа изцедете сока от лимона, добавете зехтина и подправките, сложете гърдите в купата с марината и разбъркайте...

В тиган сгорещяваме олиото и запържваме от двете страни маринованите пилешки гърди за 2-3 минути, след което ги подреждаме в тавичка....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: