Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Сърца по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....

Преди да започнете да обработвате пилешкото месо, трябва да приготвите маринатата. Обелете морковите и лука и ги нарежете на кръгчетата.
Бланширайте...

4

Комбинацията в тези пилешки сърца почти по селски се оказа много сполучлива....

Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани.
Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: