Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешко Филе на Тиган без Мазнина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешко Филе на Тиган без Мазнина

Пилешко Филе на Тиган без Мазнина

Открий всички 23 авторски предложения относно пилешко филе на тиган без мазнина в Gotvach.bg.
Мариновано пилешко филе на тиганМариновано пилешко филе на тиганМаринованото пилешко филе на тиган е готово....
Пилешко филе с аспержи на тиганПилешко филе с аспержи на тиган
Насладете се на лесно пилешко филе с аспержи на тиган!...
Пилешко филе на тиган със зеленчуциПилешко филе на тиган със зеленчуци
Да ви е сладко с това пилешко филе на тиган със зеленчуци!...
Пилешко филе на тиган със спанакПилешко филе на тиган със спанак
Сервираме веднага пилешко филе на тиган със спанак....
Пилешко филе с масло на тиганПилешко филе с масло на тиган
Нарязваме пилешкото филе на 4 парчета. Измиваме го, осоляваме го и го подсушаваме....
Пилешко филе с лапад на тиганПилешко филе с лапад на тиган
Нарежете пилешкото филе на късчета и сложете на огъня в дълбок тиган с малко олио да се задуши, като капнете и малко водичка....
Пилешко филе на тиган с медПилешко филе на тиган с мед
3
След като са готови всички пилешки филенца махаме олиото от тигана, слагаме маслото и запържваме ситно нарязания чесън....
Пилешко филе с печурки на тиганПилешко филе с печурки на тиган
Полейте пилешкото филе с печурки на тиган със сметаната и гответе до сгъстяването ѝ. Бързо и вкусно ястие!...
Пилешко филе с бекон на тиганПилешко филе с бекон на тиган
След като се завият всички филенца със бекон се слага малко олио или зехтин около една лъжица на дъното на тигана, колкото да не е без мазнина и се...
Пилешко на грил тиганПилешко на грил тиган
Това пилешко на грил тиган са супер мезе и за бира, и за вино - леко и вкусно! Добър апетит!...
Пълнено пилешко филеПълнено пилешко филе
Запържваме в тиган с малко мазнина, докато месото се сготви....
Запържено пилешко филеЗапържено пилешко филе
Сервираме запърженото пилешко филе с гарнитура по избор....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: